ERZURUM / TEKMAN - Tekman Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

18 MART ÇANAKKLE ZAFERİNİN 109. YIL DÖNÜMÜNDE GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE VATAN UĞRUNA CANLARINI FEDA EDEN KAHRAMAN ECDADIMIZI RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımıızın kabulü ve M.Akif ERSOY'u anma günü kutlu olsun.

Mrt

Halk eğitimi merkezlerinin kapasitesinin belirlenmesi ve geliştirilmesini amaçlayan "Halk Eğitimi Merkezlerinin Kapasitesinin Artırılması Projesi" uygulanmaya başladı.

Mrt

16-17 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Okulları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Sınavlarının sınav giriş belgeleri 11.03.2024 tarihinden itibaren Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim sisteminde yayımlanmaya başlanmıştır.

Öğrenciler belirtilen tarihten itibaren Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemine T.C. Kimlik Numarası/Öğrenci Numarası ve şifreleri ile girerek sınav giriş belgelerini alabileceklerdir.

Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sisteminde fotoğrafı olmadığı için sınav giriş belgesini alamayan öğrenciler ise; kendilerine en yakın irtibat büroları aracılığı ile  (Halk Eğitimi Merkezleri, Yurt Dışı İrtibat Büroları, KKTC ) Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemine fotoğraflarını 15.03.2024 tarihi mesai bitimine kadar yüklettirdikten sonra sınav giriş belgelerini alabileceklerdir!!!

Sistemde fotoğrafı olmayan öğrenciler 15.03.2024 tarihi mesai bitimine kadar fotoğrafını yüklettirdikten sonra sınav giriş belgelerini alabileceklerdir.

16-17 Mart 2024 2.Dönem Yazılı Sınav Duyurusu için tıklayınız.

Nice 100. Yıllara TÜRKİYEM.. 100. yılımız kutlu olsun .